Wie zijn we en
wat doen we

Rema Cars is uw verdeler van Renault en Dacia
met aandacht voor kwalitatieve wagens                            aan de scherpste prijzen.

 

Rema Cars nv - Uw Renault & Dacia verdeler van de Maaskant sinds 1998.

Rema Cars is een jong en modern bedrijf dat de nodige aandacht besteedt aan haar klanten. Alle medewerkers worden permanent geschoold om zo een meest efficiënte dienstverlening te bieden. Ook bieden zij een volledig pakket aan mogelijkheden: verkoop, onderhoud & herstelling, leasing, ...

Sinds 1998 is Rema Cars nv uw officiële Renault - verdeler van de regio. De oprichters, familie Chaniotakis, zijn echter al veel langer actief in de autowereld. Zo begonnen zij in 1973 met het dealership van Nissan en in 1994 volgde Land Rover. Sinds kort werden ook Jaguar en Opel aan het rijtje toegevoegd.

Naast de verkoop van zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen, staat onze werkplaats in voor de onderhoud en herstelling van uw wagen.

Als jong en dynamisch bedrijf is de klant onze voornaamste zorg. Om die reden worden al onze medewerkers permanent geschoold om u zo een perfect mogelijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

Rema Cars beschikt ook over een eigen carrosseriebedrijf waar u terecht kan voor een bestek en/of herstelling aan uw wagen.


Ons Team